CLICK HERE FOR FREE BLOG LAYOUTS, LINK BUTTONS AND MORE! »
Assalamualaikum...welc0me t0 my bl0g...jangan lupa f0llow saye 0kayh!!insyaAllah i will f0llow u back...dr0ps ur c0mment jugak taw3...arigat0!say0nara~~...syg kamu semua..=)...enjoy reading my bl0g yea.....lalalallalalalalalalalalalalalallalalalalalalalala..................................

Followers

Thursday, May 5, 2011

aku mencintaimu...^_^

Assalamualaikum....h0lalala~~~

    Aku suka dgn backgr0und music tuk bl0g aku ni...suke sgt..=)...huhuhu...tjuk lgunye aishiteru-zivilia band...ak tak tau la...aku jtuh hati,limpa,peparu dgn lgu ni..0hh...aishiteru....

  Aishiteru ni mksudnya aku mencintaimu..tp mksud lrik dye lbih kpd mnunggu....jeng3...mnunggu apakah...mnunggu nak cek upu 12 tghari ni..wakaka...xlah...mnunggu ape2 yg patut dtunggu,perlu dtunggu..dan hendak ditunggu..hee...*mnunggu gaji masuk...

  Lagu ni aku tujukan tuk ssseorang yg aku pun tak tau spekah dye....mungkin..MUNGKIN....k0rg adalah insan yg ku cari selama ni..wee...*rancangan jejak kasih ke ape...mngarutlah..aku tjukan lagu ni khas tuk k0rg2 yg mmbaca bl0g ini dgn hati yg ikhlas dan tanpa keluh-kesah...sbb aku tau...aku suke buat cte panjang2..pastu k0rg b0san n mls nak baca kan..kan3??...spe yg dpt baca smpai habis sume p0st3 aku..aku salute arh!mmg k0rg yg terbaekk lahh...!!yeehaa!!


Ini lirik lagu ni...=)...j0m nynyi sesama...agak2 spe yg nak ajk aku pi kar0ke pun aku 0n aje...(gila micr0ph0ne..mcm pak jabit..huhuhuhu..)<<lari t0pic..nah3...jgn byk bunyik..


Aishiteru-Zivilia Band

Menunggu sesuatu yang sangat menyebalkan bagiku
Saat ku harus bersabar dan trus bersabar
Menantikan kehadiran dirimu
Entah sampai kapan aku harus menunggu
Sesuatu yang sangat sulit tuk kujalani
Hidup dalam kesendirian sepi tanpamu
Kadang kuberpikir cari penggantimu
Saat kau jauh disana
[*]
Walau raga kita terpisah jauh
Namun hati kita selalu dekat
Bila kau rindu pejamkan matamu
Dan rasakan a a a aku
[**]
Kekuatan cinta kita takkan pernah rapuh
Terhapus ruang dan waktu
Percayakan kesetiaan ini
Pada ketulusan a a ai aishiteru
Gelisah sesaat saja tiada kabarmu kucuriga
Entah penantianku takkan sia-sia
Dan berikan satu jawaban pasti
Entah sampai kapan aku harus bertahan
Saat kau jauh disana rasa cemburu
Merasuk kedalam pikiranku melayang
Tak tentu arah tentang dirimu
Apakah sama yang kau rasakan
Back to [*][**]
Satu sendiri pikiran melayang terbang
Perasaan resah gelisah
Jalani kenyataan hidup tanpa gairah
O…wu..wo..o..
Lupakan segala obsesi dan ambisimu
Akhiri semuanya cukup sampai disini
Dan buktikan pengorbanan cintamu untukku
Kumohon kau kembali
Kimita tuokukitemo
Kiminoi shuaguaratala
Shiniteruyo shiniteruyo
Back to [*][**]
Wo wo wo..
Wo wo wo..a a ai aishiteru

by2 sume...enj0y dis s0ng 0keyh!
  

3 comments:

Azree said...

Patut lat tangan ni terus naikkan volume bila melawat blog ni..

Empunya blog ni pun suka juga rupanya...

:p

(tunggu lagu habis baru keluar dari blog ni)

AKu InSaN BiaSA said...

cinta melody~

*al-qesah si gadis ais* said...

azree....hehe...suke3...=)
*dgr byk kali pun boleh..

Post a Comment